Web Analytics Made Easy - Statcounter

   عصر ایران؛ مهرداد خدیر- «چندین سال پیش، مدارس در روزهای پنج‌شنبه‌ تعطیل شد؛ همان موقع در شورای عالی اعتراض کردم و گفتم با توجه به اینکه درس‌های جدید وارد نظام آموزشی کردیم باید زمان به اندازه کافی باشد ولی به دلایل سیاسی و غیرموجه تصویب کردند که پنج‌شنبه‌ها تعطیل شود...

  در کشورهای دنیا رسم است برای مؤسسات در ۲۵ سالگی، ۵۰ سالگی و ۱۰۰ سالگی جشن می‌گیرند که جشن ۲۵ سالگی، سیمین، ۵۰ سالگی، زرین و ۱۰۰ سالگی را الماس یا زمردین می‌گویند و اکنون جشن زمردین شورای عالی آموزش و پرورش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. از سال ۱۳۶۰ تا حالا بنده خدمتگزار شورای عالی بودم و چون در مجلس و شورای عالی تجربه دارم باید بگویم شورای عالی یک مجمع تخصصی قانون‌گذاری کوچک برای آموزش و پرورش است....

   در این ۴۰ ساله تجربه‌ای که دارم این است که مثلا ۶ ماه بر سر تصویب یک مصوبه در شورای عالی بحث می‌کردیم اما ۶ ماه که می‌گذشت گزارشی از یک استان می آمد که باید اصلاح کنیم. یعنی قانون‌گذاری کار دشواری است.... مجلس چیزی را مصلحت می‌داند که آموزش و پرورش مصلحت نمی‌داند. کار مجلس کوبیدن میخ‌های بلند با پتک است و کار در شورای عالی آموزش و پرورش سنجاق زدن است.»

   احتمالا حدس زده‌اید که گویندۀ این سخنان کسی نمی تواند باشد جز آقای غلامعلی حداد عادل که به گفتۀ خودشان چهل سال است عضو شورای عالی آموزش و پرورش‌اند. یعنی چه دولت مهندس موسوی بر سر کار باشد و چه هاشمی و خاتمی و احمدی نژاد و روحانی و حالا هم رییسی و چه ایشان نماینده یا رییس مجلس باشد یا نباشد.

   اشارۀ آقای حداد به تعطیلی مدارس در روزهای پنج شنبه اما مربوط به 11 سال قبل است ولی معمولا برای 11 سال «چندین سال» را به کار نمی برند. چرا که طی 11 سال یک کودک دبستانی به آمادۀ دانشگاه تبدیل می‌شود.

   درست 11 سال قبل و در همین اسفند و در سال 1389 بود که حمیدرضا حاجی بابایی وزیر وقت آموزش و پرورش در دولت احمدی‌نژاد در حاشیه همایش تجلیل از مربیان تربیتی و پرورشی مدارس شهرستان‌های استان تهران در تالار وزارت کشور خبر تصویب تعطیلی مدارس در روزهای پنج شنبه در شورای عالی آموزش و پرورش را اعلام کرد و گفت: در صورت تایید، امضا و ابلاغ رئیس جمهوری، این طرح از ابتدای سال 90 در مدارس دوره ابتدایی به اجرا در می آید.

   بر این اساس می‌توان این نکات را مطرح کرد:

1. با توجه به این که در شورای عالی آموزش تصویب شده منظور ایشان از «دلایل سیاسی» و «غیر موجه» چیست؟ شورای عالی که خودشان عضو آن است و چند جا هم گفته اند تخصصی است؟ یا رییس جمهور نباید ابلاغ می کرده‌؟ مشخص نیست آقای حداد چه کسانی را به اقدام سیاسی و غیر تخصصی متهم می کند؟ دولتی های عضو شورای عالی را؟ اکر این طور است چطور با آن دولت آن قدر متحد بودند و چرا شورا را این قدر تخصصی می دانند در حالی که کار غیر تخصصی می کرده است؟

2. فرموده اند پس از 25 سال جشن سیمین می گیرند و بعد 50 سال زرین و به 100 که می رسد جشن زمردین. چون برای شورای عالی آموزش و پرورش جشن زمردین گرفته اند یعنی خدمات اعضا در پیش از انقلاب را هم قبول دارند. با این حساب چرا از آنها با نام و نشان یاد نمی کنند؟ وقتی 100 سال این شورا چنان خدمت کرده که شایستۀ جشن سیمسن و زرین و زمردین است پس چرا این قدر به همۀ پیشینیان انگ خیانت و غرب زدگی زده می شود؟ قبل 50 سال غرب زده و 25 سال اخیر هم لیبرال لابد.

3. این نکته هم بامزه است که درست دو سال است که کل روزهای هفته در مدرسه تعطیل است و بچه ها با گوشی مثلا درس می خوانند! باز شدن شنبه تا چهارشنبه اولویت دارد یا دریغا دریغ پنج شنبه های قبل تعطیل؟!

4. جناب حداد فرموده اند مجلس با پتک میخ می کوبد و شورای عالی سنجاق می زند. چون ایشان سال ها سابقۀ نمایندگی مجلس و یک دوره هم ریاست آن را دارند خوب است بفرمایند این طرح سرکوب اینترنت و به قول افغان ها لت و کوب که اسم آن را یک روز صیانت و روز دیگر تنظیم می گذارند چیست؟ با پتک میخ کوبیدن است یا سنجاق زدن؟ به نطر می رسد منبت کاری با کلنگ باشد با این حرف های زشت دربارۀ تشبیه به سگ و گرگ.ش اید هم سنجاق است. منتها می خواهند سنجاق را بکنند توی چشم خلق الله.

5. این که آدم می شنود نهادی 100 سال عمر کرده و یک نفر در آن 40 سال است که هست از منظر انتقال تجربه و احترام به قدیمی ها خوب است اما چه خوب می شود اگر جناب حداد به دوستان خود توصیه کنند در دانشگاه ها هم افراد را طرد نکنند. مثل داستانی که بر سر دکتر فاضلی در دانشگاه شهید بهشتی آمد.

6. دست آخر مشخص نشد پیشنهاد آقای حداد چیست؟ اگر مدرسه ها کما فی السابق تعطیل باشد و پنج شنبه ها را باز کنند خوب است؟ یا منظور این است که پنج شنبه ها هم بچه ها داخل گوشی شوند؟


7. در جایی هم گفته‌اند چون درس‌های جدید وارد نظام آموزشی کرده‌ایم با تعطیلی پنج‌شنبه ها مخالف بوده‌اند.  استحضار دارند این سیستم، بچه‌ها را نه برای زندگی که برای قبول‌شدن در کنکور دانشگاه‌ها آماده می‌کند و هر قدر 6 سال اول مفید است چون بچه‌ها به هر حا با زبان پارسی، جغرافیا، تاریخ البته با قرائت خاص همفکران آقای حداد و ورزش و ریاضی آشنا می‌شوند اما در 6 سال دوم انگار شمارش معکوس است برای رسیدن به کنکور دانشگاه. بنا بر این درس‌های جدید اگر ربطی به موفقیت در آزمون تست‌زنی موسوم به کنکور داشته باشد پذیرفته می‌شوند و اگر نه معلم و مدرسه و محصل خودشان آنها را کنار می‌زنند چه پنج شنبه باز باشد چه نباشد!

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۴۸۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کانون حل بسیاری از آسیب‌ها و مشکلات جامعه، آموزش و پرورش است

مهدی نوید ادهم   در گردهمایی مدیران و رؤسای آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق سیستان و بلوچستان، این استان را استانی با موقعیت استثنایی در نظام حکمرانی کشور عنوان کرد و گفت: این استان دارای فرصت‌ها و تهدیدهای متعددی است.

وی مهمترین فرصت‌های سیستان و بلوچستان را نیروی انسانی، منابع و تاریخ پر افتخار این استان بیان کرد و افزود: تهدید عدم توسعه یافتگی استان و رنج مضاعف مردم در این مقوله را نیز نباید فراموش کرد.

رئیس کمیسیون مدرسه یاری جامعه خیرین مدرسه ساز کشور ادامه داد: آموزش و پرورش نقاط آسیب پذیری دارد که یکی از مصادیق آن در سیستان و بلوچستان فاصله معنادار شاخص‌های مختلف آموزشی و تربیتی با میانگین کشوری است.

وی بیان کرد: این کمیسیون با هدف کمک به شاخص‌های آموزشی و تربیتی و فضاها، کارگروه خاص سیستان و بلوچستان را تشکیل داده و به دنبال بهره‌گیری از ایده‌ها، اندیشه‌ها، افکار و برنامه‌های همه صاحب نظران در مسیر توانمندسازی نیروی انسانی و کمک به مدارس این استان خواهد بود.

نوید ادهم خاطرنشان کرد: یکی از بدیهیات در مسیر تحقق اهداف مدرسه یاری، لزوم هماهنگی و برنامه‌ریزی برای ورود خیرین و گروه‌های جهادی در مناطق و شهرستان‌ها با هدف رعایت عدالت در این مقوله خواهد بود.

وی گفت: موضوع مهم و مورد انتظار خیرین در هر منطقه و شهرستانی، مشارکت، همراهی و پای کار بودن مردم در کنار آنان خواهد بود تا مقوله حضور خیرین عزیز اثربخش‌تر از گذشته باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند
  • سربازان همچنان در انتظار صدور بخشنامه برای جذب سرباز معلم
  • رونمایی از نشان نود سالگی دانشگاه تهران
  • اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس
  • ۸۸ مدرسه شهرستان بیرجند دو نوبته است/نیاز به ۱۰۹ کلاس درس
  • کانون حل بسیاری از آسیب‌ها و مشکلات جامعه، آموزش و پرورش است
  • هیچ منعی برای ثبت‌نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • هیچ منع قانونی برای ثبت‌ نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند